Bli Läxhjälpare!

Bli Läxhjälpare! 

Vi tror att utbildning är en nyckel till framgång. Därför erbjuder vi läxhjälp och fysisk aktivitet genom handboll, dans och självförsvarsträning. Genom att stötta barnen med deras skolarbete ger vi dem verktygen de behöver för att lyckas. Vi ser till att ingen lämnas utanför och att alla får möjlighet att växa och lära.

Vi uppmanar dig att göra skillnad genom att bli en del av OV Handboll och Skola. Oavsett vilken bakgrund du har, är en pedagogisk person eller bara vill göra något meningsfullt – välkomnar vi dig! 

Vi fokuserar på barn i åldern 7 till 13 år och strävar efter att skapa ett inkluderande samhälle där varje individ kan göra skillnad. Ge tillbaka till samhället, bli läxhjälpare hos OV Handboll och Skola och stötta barn från socialt utsatta bostadsområden genom att hjälpa dem att lyckas i skolan. 

Ditt engagemang kan göra en stor skillnad i deras liv och framtid. 

Som volontär får du möjlighet att:

  • Stötta barnens utveckling: Genom att engagera dig som volontär hjälper du barnen att växa och utvecklas både på och utanför planen. Du delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att stärka deras självförtroende och motivation. 
  • Få en personlig tillfredsställelse: Se direkt resultat av ditt engagemang genom att hjälpa barn att förstå och lyckas i skolan.
  • Bidra till en positiv påverkan: Bidra till att bryta den negativa cykeln av utanförskap och ge barnen verktyg för framgång.
  • Skapa positiva minnen: Ditt bidrag gör skillnad i barnens liv. Du blir en del av deras positiva minnen och erfarenheter.
  • Stärkt Gemenskap: Bli en del av vårt team av engagerade läxhjälpare och stödpersonal och skapa meningsfulla relationer med barnen. 

Vi är glada att du överväger att bli en del av vårt volontärsteam! Att anmäla sig som volontär är enkelt och innebär att du kan göra en positiv skillnad i barnens liv.

Anmäl ditt intresse: Klicka på “Bli Läxhjälpare”. Fyll i dina kontaktuppgifter och berätta om din bakgrund och erfarenhet.

Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för barnen och bygga ett mer inkluderande samhälle. Bli en läxhjälpare idag!

Przemek Malachowski, Partner från Helsingborgshem hjälper barnen tillsammans med Anders Ulveman och Sven Wennhall.

Lena Möllerström och Lisbeth Hallbäck pensionerade pedagoger före detta rektorer, gör en insats på Wieselgrensskolan